flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виклик відповідача Гінкул Василя Андрійовича через розміщення оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України

13 лютого 2020, 10:32

Гінкул Василь Андрійович, 31.10.1957 року народження викликається до Компаніївського районного суду Кіровоградської області за адресою: Кіровоградська область, Компаніївський район, смт. Компаніївка, вул. Вишнева, 21 на 21 лютого 2020 року на 14 годин 00 хвилин у цивільній справі № 391/29/20 за позовною заявою акціонерного товариства комерційний банк «Приватбанк» до Гінкул Василя Андрійовича про стягнення заборгованості.

Відповідно до ст. 223 ЦПК України неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею.

Відповідно до ст. 131 ч.3 ЦПК України  учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.       

 

Суддя Компаніївського районного суду

Кіровоградської області                                                                                                            І.М. Мумига